Thuis

Shenzhen 3Excel Tech Co. Ltd

China Shenzhen 3Excel Tech Co. Ltd certificaten
China Shenzhen 3Excel Tech Co. Ltd certificaten
Capaciteit om klanten aan eisen ten aanzien van het productverbetering te voldoen. De gegevens zijn nauwkeurig en betrouwbaar.

—— Teken

Productintelligentie, nauwkeurige gegevens, de naverkoopdienst snel.

—— Kamer

Het werk zoals een droom, het is goed.

—— Robert

De software is, eenvoudig gemakkelijk om de machine in werking te stellen, slimme keus.

—— Shoble

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen 3Excel Tech Co. Ltd

1 2 3 4
Shenzhen 3Excel Tech Co. Ltd Shenzhen 3Excel Tech Co. Ltd Shenzhen 3Excel Tech Co. Ltd Shenzhen 3Excel Tech Co. Ltd
De bedrijffabriek het bedrijf bij het voorbureau De producten worden in binnen- en buitenland verkocht.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : 3EXCEL
Aantal werknemers : 20~50
Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 50% - 60%

Co. van Shenzhen3excel Technologie, Ltd werd opgericht in Shenzhen, Guangdong in 2008, is het a
high-tech en zelf-innovatieonderneming, baseerde op de overheersende fabrieksplaats en
krachtig R&D-vermogen.

 

Wij vonden onze richtlijn duidelijk, die onze sterkte tot de ontwikkeling en de verbetering van automobiel moet daarna voortdurend bijdragen
de marktindustrie. Onder de introductie van Europese technologie, integratie van Chinese markteisen en met vastgestelde normen en normen die premierang van grondstoffen en componenten gebruiken, lanceerden wij met succes onze eigen gekenmerkte CCD-Wielaligner en 3D Wielaligner producten aan de markt, die spoedig door onze cliënten werden erkend.
Tot nu hebben wij ons verkoopnetwerk meer dan 30 steden in het vasteland uitgespreid. Tegelijkertijd, gecentreerd op het land van Duitsland en Polen. Onze markt is overzee snel gegroeid, etc. behandelt het U.S.A, Colombia, Brazilië, India, Filippijnen, Italië, Roemenië, Korea, Maleisië, Spanje, Chili, Egypte, Iran, Zuid-Afrika, Australië. Bij 3Excel begrijpen wij de high-tech de industriezorgen met kwaliteit en betrouwbaarheid om globale leiding in onze marktsegmenten te bereiken, en onze cliëntenverwachting te overtreffen door hoogte te verstrekken - kwaliteit, technisch superieure oplossingen
& is de prima klantenservice onze definitieve opdracht.

 

R&D-Vermogen

 

3Excel R&D-het Team, de van wie gemiddelde de industrieervaring minstens 10 jaar is, heeft de producten van meerdere generaties met succes en beheerste hoogste advancedtechnology ontwikkeld.


3Excel het product R&D ontmoet de vraag van de gebruikers en de autoreparatiewerkplaats door het onderzoeken van meer dan 3000 gebruikers om mensen te verzekeren dat 3Excel-wielaligner betrouwbaarder, nauwkeurig, praktisch en gemakkelijker is te leren.

 

Met het innovatieve R&D-gecentreerde idee, heeft 3Excel de industriële bronnen van over de hele wereld om geïntegreerd te zijn hoogste in de Wielaligner bedrijfslijn.

 

Onze Producten

 

Wielaligner van 3Excel
De 3Excel-reekswaaier verstrekt de juiste wielaligner analysator voor elke automobielworkshop. Hetzij in 3D of CCD: De nauwkeurigheid ontmoet altijd de hoogste eisen van voertuigfabrikanten. De herhaalbaarheid van resultaten versterkt het vertrouwen in de het meten technologie.
De praktische plaatsende illustraties steunen monteurs. De eenvoudige en begrijpelijke verrichting waarborgt snelle implementatie van professionele wielgroepering. Compacte apparaten om elke werkplaats aan te passen. De uitgebreide waaier van toebehoren verzekert algemeen begrip
toepassing bij het voertuig.

 

China Shenzhen 3Excel Tech Co. Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Contactgegevens
Shenzhen 3Excel Tech Co. Ltd

Fax: 86-755-81795971

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)